IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Карла изкара малката Джулия на разходка (снимка)

1 ноември 2011 08 46

Президентшата и съпруга й се разходиха като семейство с бебето, след което Саркози премина към джогинга

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Ето го и събитието, което цяла Франция чака! Семейство Саркози да покаже малката си наследница. На 20-ти октомври президентшата Карла Бруни дари съпруга си Никола Саркози с първата им обща рожба. Малката бе кръстена Джулия и до момента нейни снимки не са излизали в публичното пространство, тъй като родителите й ревностно я пазят от папараците.

Ето, че Карла все пак е решила да задоволи любопитството на жителите на Франция и се е съгласила да придружи Саркози по време на любимото му хоби – джогинга. Естествено, тя не е тичала, а обградена от бодигарди, е извела малката Джулия на въздух, повита добре в кърпа. Никола се е разходил с любимата и щерка си и след това се е отдал на спорта.

Френските медии предполагат, че едва ли скоро отново ще имат възможност да заснемат триото. От Джулия реално не се вижда почти нищо! Уверете се сами, като погледнете тук и тук!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари