IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Деп се возел в частен самолет, искал да пуши

8 ноември 2011 07 48

Джони може да си позволи това скъпо удоволствие

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Актьорът Джони Деп предпочитал да пътува с частен самолет, защото в „редовните" не му давали да пуши. Капитан Джак Спароу изпитвал истинско удоволствие да си запали цигарка по време на полет и не възприемал забраната. По тази причина предпочитал да дава повече пари за частен полет.

Освен това му били писнало навсякъде хората да го зяпат и желаел да се наслаждава на уединение. „В частния самолет може да се пуши. Това се оказва доста скъп навик, но поне е позволено", казал актьорът пред „The Guardian".

Деп споделил че наскоро за малко да претърпи инцидент по време на полет. Той се возел с режисьора на „Rum Diary" Брус Робинсон, когато моторът на возилото отказал. „Самолетът започна да пада. Шумът от моторите не се чуваше. Погледнахме се с Брус и мисля, че казах: Това ли беше? Беше един от редките моменти, в който за една секунда изтръпваш и усещаш идващия край", спомнил си Джони.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари