IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Славена Вътова и нейната пълна промяна  в  шоуто на Ники Кънчев

11 ноември 2011 08 12

Следващата  седмица в „Ники Кънчев под наем" Мис България 2006 Славена  Вътова ще бъде част от една пълна промяна

Снимка: Нова ТВ

Снимка: Нова ТВ

Епизодът на „Ники Кънчев под наем" в понеделник ще постави началото на една достойна за възхищение история. Екипът на предаването ще ни срещне с 39-годишна онкоболна жена, която постига най-голямата победа в живота си след двугодишна мъчителна битка. След като успява да остави коварното заболяване зад гърба си, сега тя е на хормонална терапия, страничните ефекти от която вече са на лице – рязко покачване на теглото, а в резултат на това и отражение върху костната й система.

С помощта на своите експерти той ще направи всичко възможно, за да върне самочувствието й на жена, преборвайки се с излишните килограми. В понеделник Ники Кънчев ще ни запознае и с Чери, Дартанян и Сърцето... три малки котенца, които търсят своя дом и стопанин. За 28-годишния Иван Цвеов, който се опитва да намери своята половинка, предстои пълна външна промяна – той ще се подложи на какви ли не стряскащи мъжете процедури, за да успее в мисията „Търся си гадже".

Мис България 2006 Славена Вътова ще се притече на помощ на Иван в четвъртък. Тя също ще се заеме с неговата пълна промяна, давайки му ценни съвети за начина на обличане и какво трябва да носят мъжете, за да бъдат харесани.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари