IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джеси Джеймс сложил 19 пъти рога и на Кат Вон Ди

15 ноември 2011 07 56

За последната изневяра, научила днес

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Има хора, които никога не се променят. Колкото и да се кълнат във вярност и да ронят сълзи пред половинките си, пак успяват да им сложат рога. Джеси Джеймс дълго лъжеше Сандра Бълок по време на брака им, че ще й бъде верен. Накрая се влюби лудо в татуираната Кат Вон Ди и заряза съпругата си.

Връзката му с нашарената брюнетка бе силно драматична, защото тя не бе мекушава като Сандра. След редица раздели, последвал годеж и нови обещания, отношенията им се разпаднаха. Дивата и лудичка Кат не могла да "опази" Джеси и той пак кривнал от пътя.

И то не само веднъж, a цели 19 пъти. Ужасената Кат, която написала на страницата си във Фейсбук: "Днес разбрах за 19-та жена, с която Джеси ме е мамил през изминалата година. Знам, че си заслужих едно голямо: "Казахме ти, че така ще стане" от всички вас. Не исках да призная, че сте прави, но е време да го направя", било огорченото съобщение на Кат.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари