IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

50 Cent изкарва пети албум

16 ноември 2011 07 50

И се снима в сериал

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Рапърът 50 Cent се завръща към корените на хип-хопа с петия си албум. Той бил уверен, че песните много ще допаднат на феновете му.

„Петият ми албум малко ще преобърне нещата. В него има елементи от хип-хопа, в които бях влюбен в началото на кариерата си. Мразя да говоря за музиката си, защото тя сама говори за себе си. Може би ще продам 12 милиона копия (както албума ми „GRODT") или 10 милиона („The Massacre"), но съм ви приготвил нещо наистина голямо. Ако претендирате, че ще истински фенове на моята музика, ще го разберете. Първият албум е този, с когото творецът се представя пред света", разказал певецът за завръщането си към корените на хип-хопа.

Междувременно стана ясно, че 50 Cent ще участва в един епизод на нов криминален сериал. Той ще играе известен рапър, който иска да ликвидира убиеца на негов приятел музикант в продукцията „The Finder", режисиран от актьора Дейвид Бореаназ.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари