IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ева Лонгория „прекалено едра“ за дрехите на г-жа Бекъм

16 ноември 2011 10 30

Не можела да диша в нейните рокли

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Една от най-близките дружки на Виктория Бекъм е отчаяната съпруга Ева Лонгория. Двете дами използват всяка свободна минута да си споделят и помагат, а прекрасната леля не може да се отдели от малката Харпър, докато Вики се е съсредоточила върху дизайнерската си кариера.

И когато съпругата на Дейвид извади нова колекция, кой друг, ако не най-добрата й приятелка, трябва да направи „реклама" и да се разходи с дрехите й.

Последната придобивка на Лонгория била бежова рокля от колекцията есен/зима 2012. Актрисата обаче доста трудно се придвижвала в нея и в лек изблик на раздразнение казала: „Не мога да се движа в тази скапана рокля. Тя е на Виктория Бекъм, знаете ли? Размер 34 е. Не мога да дишам!"

 

Макар и думите й да звучели леко агресивно Ева не искала да обиди приятелката си нито дрехите й. Може би малко се е разстроила от факта, че Бекъм се движи съвсем спокойно в същата рокля.

Вижте въпросната придобивка тук.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари