IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо се развежда Ким Кардашян?

16 ноември 2011 14 25

Изглежда, че и тя не знае

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Малко преди да обяви решението си за развод Ким Кардашян не спираше да повтаря колко е щастлива със съпруга си - баскетболиста Крис Хъмфрис. 72 дни след сватбата обаче нещо в идеалистичното й семейство се пропука и риалити звездата реши да остане сама, а любимият и дори и не разбрал какво става и научил за развода от пресата.

Каква е причината за развода? Имаше подозрения, че всичко е въпрос на пари, тъй като ако се разделят, Ким ще гушне няколко милиона. Кардаяшн обаче обидено отрече тази вероятност. Пред сп. „Marie Claire" тя опита да обясни повече за семейния си живот, но май не можа да отговори какво всъщност се случва.

 

„Имам чувството, че съм на една повратна точка от живота си, когато мога да получа най-хубавото от него. С Крис си имаме голямо доверие и съм убедена, че никой няма да го разруши. Така животът става по-прост", споделила звездата.

„Той е много добър мъж, стъпил здраво на земята. Животът ми понякога може да бъде много плашещ за хората, но той ме разбира и ми позволява да върша, каквото трябва", продължила да хвали Хъмфрис Кардашян.

Очевидно Крис Хъмфрис е идеалният мъж за Ким. И май самата тя не знае защо се развежда...или спекулациите отново ще се окажат верни и всичко е един фарс.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Lyllie Mitchkin&#039 ( преди 12 години )
Уникална статия, прозрях хиляди истини за секунда след като я прочетох. Искам да съм Ким!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар