IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фенове на Райън Гослинг протестират срещу „титлата“ на Брадли Купър

18 ноември 2011 07 05

Прават онлайн протест в защита на русокосия си любимец

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Вчера сп. „People" обяви Брадли Купър за „най-сексапилният жив мъж", като актьорът остави след себе си имена като Крис Евънс, Джъстин Теру и Райън Гослинг. Феновете на последния обаче не били никак съгласни с класацията и се разбунтували.

Почитателите на русия актьор спретнали онлайн протест, като настоявали той да заеме челното място. Един фен дори постнал 63 причини в блога си, защо Брадли Купър не трябва да бъде „най-секси".

 Почитателите на Гослинг направили Туитър акаунт в подкрепа на своя идол, в който написали: „Ние, феновете на Райън Гослинг протестираме срeщу позицията на Брадли Купър в класацията на сп. „People" "най-сексапилният жив мъж"!

По-агресивно настроен почитател допълнил: „Ако Брадли Купър е най-секси, то Райън Гослинг трябва да е имал инцидент с киселина, която да е увредила лицето му".

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Shana ( преди 12 години )
Райън Гослинг ми е по-секси от Брадли Купър, но в никакъв случай не бих казала, че единия е по-грозен от другия. И двамата имат уникален чар.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар