IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Народът иска отново Хю Лори като доктор

22 ноември 2011 08 47

Хората искат да играе в нова продукция на големия екран

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Публиката е пожелала актьорът Хю Лори да играе в лекарския филм „Doctor Who". Миналата седмица директорът на „Хари Потър" Дейвид Йейтс обяви, че планира снимането на драматична лента за хората в бели престилки.

В сайтът IGN.com веднага бе пуснато запитване към читателите кой биха искали да видят в главната роля. Над 7000 души са взели участие в проучването и категоричният фаворит е Хю Лори.

Актьорът е най-високоплатеният телевизионен актьор в момента (след като Чарли Шийн бе уволнен от комедийния сериал „Двама мъже и половина") и стана любимец на публиката с участието си в „Доктор Хаус".

 „Като един от най-обичаните телевизионни характери, Хю Лори е изборът на феновете и те искат да го видят и в лентата „Doctor Who". Той съчетава интелигентност, чар и ексцентризъм и е перфектният човек да изиграе Тайм Лорд на големия екран", споделил Крис Тили, редактор в IGN.com.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

spac3 ( преди 12 години )
Толкова ли сте неграмотни? Какво общо има сериала Doctor Who с доктори и с бели престилки?! Разбирам, че певеждате буквално, но се запознайте с темата, преди да вкарвате логиката си, за да разкрасите статията. Фактологичеки грешки колкото искаш. Толкова некадърност на едно място има, че се регистрирах специално за да ви напиша този коментат. Нищо чудно, че загубихте доста аудитория през последната година
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар