IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Колин Фарел смени бутилката с букета

24 ноември 2011 14 00

Актьорът душел цветя и се молел децата му да не са като него

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Сексапилният Колин Фарел не се гордеел никак с буйните си младeжки години. Актьорът има две момчета и не искал да им бъде пример в живота. „Аз съм един прекрасен пример за тях какви не трябва да бъдат!", споделил чаровникът за сп. „In".

Колин дори се срамувал от миналото си и не искал то да достига до синовете му Джеймс (8) и Хенри (2). „Изключиха ме от училище, пиех много и употребявах всякакви боклуци. Надявам се момчетата да се справят по-добре от баща си", споделил актьорът.

От известно време актьорът се е отървал от всичките си пороци. Според него спирането на алкохола и леката дрога било едно от най-добрите решения, които е взимал.

Актьорът дори е намерил заместител на опиатите, който се криел в аромата на цветята. „Миризмата на цветята е опияняваща. По-рано прибягвах до бутилката като отговор на проблемите, а сега просто мириша растения", допълнил Колин.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

анонимна ( преди 7 години )
добре, че я е сменил, по-добре да души букета, отколкото да го гушне, защото е голям актьор и сииииилно мой тип....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
анонимна ( преди 7 години )
Напротив, не е необходимо да съжалява - това е минало, човек живее в настоящото, освен това с лудия си живот на младини е показал, тъй като идва от Ирландия, че стара Европа съвсем не е толкова стара, консервативна и най-вече фалшива като Холивуд! Той има една от най-шеметните , почти светкавична, и успешна кариера в Холивуд, така, че за Европа е само повод на гордост! Мнооооооооого успехи!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар