IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любов и двойна игра във  втория епизод на „Под прикритие 2”

25 ноември 2011 14 46

Дясната ръка на Джаро не е вярното му куче...

Снимка: БНТ

Снимка: БНТ

Следващият епизод на „Под прикритие 2" отново ще вземе поредната си жертва. В името на зрителския интерес обаче, от екипа не пожелаха да разкрият кой от персонажите ще напусне криминалето.

След показното убийство на депутата Желев в първи епизод, обстановката в подземния свят отново е силно разклатена. Някои от хората на Джаро играят двойна игра срещу него и той спешно трябва да разбере кой е предателят в неговите редици. Това преднамерено търсене ще направи мисията на Мартин още по-опасна. За негово щастие обаче инспектор Попов ще вземе решение да продължи работата си в полицията, въпреки покушението.

Конфликтът между Мартин и Иво се задълбочава. Полицаят под прикритие ще го проследи, за да разбере неговата тайна, но Иво ще го надуши. Един телефонен разговор ще предупреди Мартин, че дясната ръка на Джаро му готви капан.

Как ще оцелее Мартин, докато всички търсят предателя и на какво е способен един човек в името на мисията и любовта си? – това ще видят зрителите, тази неделя по БНТ1.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари