IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пипа пише първата си книга за домакини

28 ноември 2011 08 46

Щяла да започне първа глава с виц

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Преди известно време стана ясно, че Пипа Мидълтън щe съветва домакините как да направят перфектното домашно парти. Според информацията на британските медии малката Мидълтън вече е подписала договор за 300 000 евро и е започнала да пише първата си книга.

Пипа се е отказала от редактор и искала сама да напише всичко. „Пипа е доста нервна, но от друга страна се радва на това предизвикателство да сътвори първата си книга", споделил неин близък.

Акцент в творбата й щял да бъде отговорът на въпроса: Как да направим перфектното парти? Близък до модната икона допълнил, че тя вече е измислила първата глава от продукта си и дори смятала да стартира с някакъв виц.

 

 Мидълтън опитвала напълно да ангажира вниманието след раздялата с дългогодишното й гадже Алекс Лоудън и новата й работа била перфектната възможност да избяга от проблемите в личния си живот.

„Тя се е потопила напълно в работата. В момента преживява един наистина тежък период", споделил източник от обкръжението й.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари