IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хвалят Линдзи за работата й в моргата

28 ноември 2011 09 00

Била много съвестна

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Линдзи Лоън е направила доста добро впечатление в моргата в Лос Анджелис. Там актрисата има да полага общественополезен труд, който бе пренебрегнала през последните месеци и за малко да попадне в затвора за дълго време.

Лоън се справяла изключително добре в моргата и си изпълнявала съвестно задълженията, което й спечелило възхищението на колегите й в „новата й работа". Линдзи вече е положила 10 от 12 дни труд в злокобното място, макар че й остават повече от две седмици до следващото изслушване в съда на 14 декември.

Другите служители в моргата похвалили блондинката, че работила усърдно и никога не се оплаквала от възложените й задачи.

Линдзи се озова в „дома на труповете" заради обвинението в кражба на скъпа огърлица, за което съдът й определи домашен арест и общественополезен труд в център за жени и настоящата й месторабота. Актрисата не изпълни съвестно наредбата на съда и получи официално предупреждение, при чието неизпълнение я очакват 270 дни в затвора.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари