IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Бекинсейл остава без филм, продуцентската компания фалирала

28 ноември 2011 13 09

Последната лента с участието на актрисата нямало да види бял свят

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Актрисата Кейт Бекинсейл е останала с разбито сърце, след като узнала, че последният и филм няма да излезе на голям екран. Красавицата участва в трилъра „Nothing But The Truth" и била изключително горда от представянето си в лентата.

Малко след снимките обаче тя научила, че продуцентската къща е фалирала, следователно филмът й нямало да види бял свят.

„Ако трябва да бъда честна, сърцето ми беше разбито след участието ми във филма. Толкова се гордеех с играта си и дори бях номинирана за награда от съюза на критиците, когато на следващия ден компанията банкрутира. Филмът никога няма да излезе", споделила нещастната Бекинсейл.

Въпреки драматичния провал на лентата, не по нейна вина, актрисата не е загубила желание да се снима. Тя планирала още много роли и дори смятала да участва в театрални постановки.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Trinity333 ( преди 12 години )
Tialoto, напоследък така се излагате, че почвам да се чувствам глупава задето още ви чета. Nothing but the truth е филм от 2008, отдавна излязъл по кина и дори торент тракери.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар