IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Даниел Крейг нарече клана Кардашян "идиоти"

30 ноември 2011 07 24

Актьорът се присмивал на тяхната натрапчива публичност и желанието им да са в центъра на медиите

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Даниел Крейг имал наблюдения върху семейство Кардашян и не се посвенил да ги нарече в интервю за сп. „GQ" „идиоти".

Aктьорът наскоро се ожени за колежката си Рейчъл Уайз и е известен с това, че държи да пази личния си живот настрана от медиите. За разлика от него сагите на семейство Кардашян не слизат от жълтите страници и той не приемал стила им на живот.

„Погледнете семейство Кардашян. Тяхното състояние е милиони долари. Милиони! Не вярвам в началото да са подозирали колко ще натрупат в касата си, но вижте ги сега. Човек ги гледа и си казва: Моля? Казваш, че всичко, което трябва да направя е да се показвам като идиот по телевизията и за това ще получа милиони?". Не ги осъждам, а може би всъщност го правя", споделил Джеймс Бонд.

На финал в интервюто Крейг допълнил, че той е много щастлив със съпруга си и не го интересувало хорското мнение.

„Чуйте, влюбен съм! Щастлив съм и това е всичко, което ще кажа! Животът е дълъг, той е непредвидим и аз няма да гадая какво ще се случи занапред. Вижте само какво се пише по медиите. Ако това прави хората щастливи, майната им! Моето щастие е по-важно. Хората казват:"Даваме им шест месеца". Не ме интересува, няма да отговарям на подобни провокации. Животът е дълъг и аз се надявам дълго време да мога да му се наслаждавам", излял цялото си възмущение върху пресата Даниел.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари