IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джордж Клуни: Холивуд има кофти имидж!

30 ноември 2011 12 56

Но въпреки това актьорът се гордее, че е част от тази индустрия

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Какво би било ако Джордж Клуни стане президент? Това се случва на практика, но само на кино. В последния си филм „Ides of March" актьорът наистина е държавен глава и това му харесва.

Клуни е не само актьор, но и режисьор на лентата и вече съвсем уверено влиза в това амплоа. „Тъкмо си направих домашното. Преди да отида на работа, винаги се подготвям добре...Не трябва да доказвам повече на никого, че правя добри филми", споделя актьорът пред френското списание „L'Officiel Hommes" за последното си актьорско участие.

Джордж мисли една крачка напред и осъзнава, че скоро ще го бива повече зад камера. „Малко е напрегнато, но сега, когато остарявам, осъзнавам, че с годините ми е по-приятно да стоя зад камерата, отколкото пред нея".

На въпрос дали американските филми се приемат добре в останалите страни актьорът смело отговаря: „Зрителите се вълнуват от характера. Когато има силни образи, историята остава на заден план".

„За съжаление името Холивуд се ползва с лош имидж. На всички им харесва да ни изкарват лоши. В действителност принадлежим към един американски продукт, който се експортира за милиарди долари и аз съм горд, че съм част от тази индустрия", допълва на финал Клуни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари