IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Луис и Никол се събират

2 декември 2011 15 05

Хамилтън щял да прекарва повече време с нея

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Когато любовта е жива, разстоянието не би трябвало да е пречка. Десетки звездни двойки се разпадат заради работата и липсата на време един за друг. Луис Хамилтън и Никол Шерцингер бяха една от тях. Бяха, защото звездите са решили отново да опитат, след като четири години успяха да се задържат като двойка.

„Да имаш връзка по време на състезания във Формула 1 е истинска борба. Когато те не могат да са заедно използват интернет и телефона за да прекарват някакво време един с друг, но това не е достатъчен заместител. Без да се отказва от работата си Луис планира отново да се събере с Никол и да прекарва повече време с нея. Няма търпение отново да се съберат", разкрил техен приятел пред „The Sun".

Наскоро Хамилтън сам сподели, че още обича певицата и поддържат непрекъснато връзка. Той дори изяви желание да се съберат след време. Очевидно е решил да се разбърза!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари