IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пращат Брук Мюлер в клиника, тя отказва

6 декември 2011 10 34

Родителите и лекарите нстояват да се лекува девет месеца

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Екссъпругата на Чарли Шийн ще се окаже доста опърничава. Брук Мюлер упорито отказва да се подложи на лечение, въпреки че тези дни попадна в ареста по подозрение в продажба и употреба на наркотици и нападение над човек.

Семейството на Брук, която има малки близнаци от комедийния актьор, съвсем не знае как да се оправя с нея. Родителите й настояват да отиде на лечение в специална клиника за девет месеца, но идеята хич не се нрави на подсъдимата.

Брук води дълга борба с пристрастеността си към кокаина и й е било наредено да постъпи на дълготрайно лечение. Тя има изслушване пред съда на 19 декември, след като Чарли плати гаранцията й от 11 000 долара.

"Брук е била на рехабилитация преди. Но 30 дни не са достатъчни да се излекуваш от порока. Тя не иска да чуе родителите си или лекарите, които й казаха, че трябва да остане в клиника поне девет месеца и то не само за деня, както правеше преди. Всеки период, който е по-малък от девет месеца, не е от полза за Брук и е загуба на време", разказва близък до Мюлер.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари