IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Божинов подари на Николета бижута за 100 хил. лв.

6 декември 2011 12 44

Валери пропусна събитието, но се отчете с луксозни подаръци

Снимка: Велислава Каймаканова/ FHM

Снимка: Велислава Каймаканова/ FHM

Плеймейтката Николета Лозанова останала сама навръх рождения си ден. Валери Божинов я изостави на празника й заради ангажиментите към клубния си Спортинг Лисабон.

Точно в нощта на рождения й ден, треньорът на "лъвовете" от Лисабон Домингош Пасиенсиа взел футболистите си на лагер. Божинов обаче се отчел с няколко подаръка и то съвсем не скромни.

Първо изненадал Николета с уникално сърце, изплетено от 101 стръка орхидеи. След което обсипал рожденичката със златни бижута на френската компания "Картие", за които се изръсил най-малко 100 000 лева.

Висулката на колието също била под формата на сърце, което се отваряло, а в него било изписано името на неродената дъщеря на Николета и Валери. Върху гривната и обиците била гравирана само първата буква.

"Момиченцето обаче няма да се казва Николета, като майка си, както се писа. Ники и Валери отдавна са избрали името, но то няма да е свързано нито с нея, нито с него", споделят приятели на семейство Божинови.

Въпреки че наследницата им ще проплаче за пръв път чак през април, националът отсега си прави сметка да подсигури бъдещето й. Нападателят е открил спестовен влог на свое име, в което заделял по 1000 евро от заплатата си всеки месец. След време авоарите щели да бъдат прехвърлени на дъщеря му. Същата сума Божинов бил готов да заделя ежемесечно и за сина си от първата си жена Алисия, с която в момента се съдят за издръжката на Валери-джуниър. Чалга дивата настоява за фантастични суми от порядъка на 10 000 евро на месец. Или 300 000 евро кеш.

 Алисия настоява съдът да определи тлъста издръжка като вземе под внимание, че футболистът печели около 3 милиона евро на година в Спортинг Лисабон.

Николета и Валери се отказаха от медения месец в Бора Бора. Към острова от архипелага Дружествени острови на Френска Полинезия семейството трябваше да пътува през декември. Лекарите, които следят бременността на красавицата, я посъветвали да отложи дългите пътувания за следващата година, след като роди.


Отлагат се и почивките в Париж и Рио де Жанейро. Първата беше подарък от бизнесмена Юли Димитров, който кумува на двойката на сватбата им в началото на октомври. А воаяжът до Бразилия - от родителите на трудната плеймейтка.

Oще спортни новини чететe в gol.bg

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари