IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дизайнер обяви Сури Круз за жертва на обувките с токчета

8 декември 2011 15 25

Маноло Бланик удивен от вкуса на малката Круз

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Малката Сури е гордостта на татко Том Круз и мама Кейти Холмс. Не само, защото момиченцето е единственото им дете, а и защото се подвизава като мини модна икона. 5-годишната звездна щерка се облича по последен писък на модата и й се иска бързо да порасне. Самата Кейти бе признала, че момичето я съветва какъв тоалет да избере и с какво да го съчетае.

В стремежа си да се възползва от творенията на известни дизайнери Сури реши да сложи и токчета. И това според майка й е напълно нормално, щом момиченцето й се чувства щастливо. Какво мислят обаче същите тези дизайнери.

Любимец на звездите е Маноло Бланик. На въпроса какво мисли за афинитета на Сури към токове, дизайнерът отговаря: „Не познавам тази дама". След обясненията на журналистите той коригира отговора си : „Те имат дъщеря? И тя носи високи токове? Това момиче е жертва, щом си слага подобни обувки".

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари