IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лиз Хърли - божествена и на 46

13 декември 2011 07 15

Дамата е истинска резачка, доказа го след снимки в сп. Zest

Снимка: Zest Magazine

Снимка: Zest Magazine

Колко години й давате? Елизабет Хърли е на 46, а много от 20-годишните не могат да й стъпят и на малкия пръст. Още повече след като дамата се снима за списание Zest, където рекламира новата си колекция бански, и обра точките на всички с перфектна визия.

Актрисата е сгодена за играча по крикет Шейн Уорн, но все още си остава блян за мъжете. А може ли да е иначе, тя сякаш е проспала последните 15 години и не се е състарила и грам.

Макар да не си личи, тя изпитва известни притеснения да позира по-разголена на годините си. „Беше много по-лесно да позирам, като бях по-млада. Тогава изглеждах страхотно и след три часа сън. А сега съм ужасна, ако не спя поне два пъти по толкова", споделя Лиз.

Що се касае до божествената й фигура, хубавицата казва: „Ям три пъти повече от Шейн. Подлагам се на голямо напрежение, за да бъда слаба и през зимата ми е много трудно".

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари