IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Уил и Джейда Смит няма да се развеждат заради децата

19 декември 2011 13 05

Актьорът не искал да застраши кариерата им с развод

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Още през лятото тръгнаха спекулации, че Уил Смит ще се развежда със съпругата си Джейда Пинкет-Смит. Актрисата дори бе набедена за любовница на Марк Антъни, който е в процес на развод с Дженифър Лопес. Въпреки клюките обаче, те още са заедно. Ще има ли развод или не?

Близък до звезди те разкри, че те нямало да приключат официално брака си заради децата си. Двете хлапета опитват да направят кариера в Холивуд и срещат огромна подкрепа (не само духовна) от звездните си родители. Източни разказал пред „TMZ", че Уил много държал да развие кариерата на децата си и не искал развод. Джейда пък смятала, че е по-редно да карат постепенно и да не пришпорват наследниците си.

Никой от двамата не е коментирал слуховете. Единствено синът на Уил от предишен брак – Трей, постна в Туитър: „Уил и Джейда се развеждат? Това не е вярно! Не са се разделили това е фалшива информация!".

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари