IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Али Алиев  радва пред коледно в „Домашен Арест“  

21 декември 2011 09 50

Моделът става повод за семейна интрига

Снимка: Булфото

Снимка: Булфото

Мистър Менхънт за 2006 и 2007 г. и носител на титлата Manhunt International през 2007 г. - Али Алиев, влиза под „Домашен арест" утре от 21:00 часа по bTV. Моделът неволно се озовава в основата на споделена между роднини тайна, която води до редица комични ситуации. Междувременно Коцето губи близък приятел в следствие на неочаквано ухапване, учудващо за всички получава помощ от мама Еми и забърква Емко в неуспешен план да излъже Анастасия. Между съпрузите ще застане и „убийството" на една специална торта, а тъщата ще признае за първи и единствен път, че е сгрешила.

Обитателите в къщата на тъщата трескаво ще се подготвят за Коледа. Анастасия крои планове за традиционен семеен празник, но най-близките й ще се постараят да саботират организацията й. Сиси решава да прекара празника с богат арабски шейх, а на Коцето се пада да приготви всичко за вечерта на Рождество Христово. Дали той ще успее да изненада семейството си с истинска коледна приказка или магията ще дойде от друго място, ще стане ясно утре вечер в „Домашен арест".

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари