IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мишел Пфайфър – Нова година по пижама и шампанско

22 декември 2011 10 57

Актрисата не е фен на бурните партита

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Актрисата Мишел Пфайфър не е от тези купонджийки, които чакат с нетърпение новата година и от рано планират на кое парти да отидат или сами да направят такова. „Отдавнa спрях да се вълнувам за този празник да очаквам нещо грандиозно, сподели актрисата пред телевизионния канал TELE 5.

„Ще си облека пижамата, ще седна пред телевизора с шампанско и сладки в ръка, както всяка година", каза 53-годишната блондинка.

Пфайфър и съпругът й Дейвид Кели смятат, че са се отчели подобаващо за Деня на благодарността, когато са посрещнали в дома си близо 30 гости, останали да пренощуват в къщата им.

„Тази година имахме 30 гости, които останаха да спят у дома. През повечето време, разбира се, стояхме в кухнята, където е храната. Играхме карти и пихме много вино", сподели чаровницата за отминалия празник.

Семейството на Пфайфър се състои от още два члена – Джон Хенри (17) и осиновената Клаудия Роуз (18), които вече са пораснали и не се нуждаят от много грижи. Затова Мишел смята, че сега е времето да се снима в повече филми. Последната излязла продукция с блондинката е комедията „Happy New Year", където се целува с 24-годишния Зак Ефрон.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Sunnny ( преди 12 години )
Браво на нея, и аз така. Да се мъкнеш по партита посред зима е най-развалящото настроението нещо. Вкъщи на топло. По купони се ходи лятото.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар