IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

И Марк Антъни забърса по-младо гадже

27 декември 2011 08 06

Певецът излиза с модел, докато съпругата му се загаджи с танцьор

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Дженифър Лопес и Марк Антъни са в процес на развод, който може да се превърне в доста бурно събитие. Първо певецът реши да не оставя децата на жена си, а да се бори за попечителство, а сега и започна да се перчи с новото си младо гадже.

Не го виним , разбира се, защото Лопес доста бързо му намери заместник в лицето на 24-годишния танцьор Каспър Смарт. Певицата без свян позира до младока и дори извежда близнаците си на разходка с него, което доста дразни Антъни.

Марк е забелязан да флиртува с модела Адриана Онтиверос. Двамата са обядвали тези дни в Ню Йорк и според очевидци, искрите между тях са прехвърчали явно. Певецът не за първи път излиза с хубавицата. В средата на декември той я заведе на шоу с делфини.

Дали отношенията му с модела са някаква демонстрация в отговор на аферата на Лопес или пък става въпрос за нещо по-сериозно, ще се разбере съвсем скоро.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари