IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ръсел Бранд ще гушне 30 млн. долара при развод

2 януари 2012 17 33

Вместо с бебе, комикът ще се сдобие с милиони

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Новата година стартира с пресни слухове за развод в полза на съпруга. Става въпрос за двойката Кейти Пери и Ръсел Бранд, които напоследък се сблъскват с проблеми в брака си и според в. „Daily Mail" най-вероятно в близко време ще застанат в съда с цел развод.

Както повечето холивудски двойки и тази е пропуснала да подпише предбрачно споразумение, която означава, че ако разтрогнат съюза си, звездите делят всичко на половина. В семейството на Бранд обаче нежната половинка е основният източник на доходи. Докато неговото състояние е изчислено на 17 милиона долара, то любимата му притежава пари и имоти за около 70 милиона долара.

 

 Според близки до Пери, тя няма да заяви първа желанието си за развод. "Родителите на Кейти са евангелисти и те осъждат развода. Възпитанието й не позволява да поиска развод", споделят те.

Бранд пък вече стяга куфарите, защото иска да се завърне в Англия. Британецът е твърдо решен, въпреки нарастващата си слава, да се върне в родната си страна.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

slk ( преди 12 години )
За кв'о се женят тези хора изобщо???
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар