IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория Бекъм вярва в модната си линия

5 януари 2012 15 10

И гарантира за наистина добро качество

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Певицата и съпруга на английският футболист, Дейвит Бекъм Виктория защитава твърдо качеството на своята модна линия.

Бившата изпълнителка от Spice Girls лансира първата колекция от собствената си модна линия през 2008г. Тя беше посрещната с голяма доза скептицизъм от модния бранш. Много хора мислеха, че това ще са просто обикновени дрехи носещи името на известна личност.

"Когато започнах дизайнерската си линия си спомних думите на Marc Jacobs " Когато качеството е на ниво, хората могат да кажат, че модела не им е по вкуса, но никога няма да могат да кажат – това е боклук“ и това е много вярно“, споделя пред contactmusic.com Виктория Бекъм.


Певицата споделя още, че е горда с модната си линия и с успеха, който е постигнала за толкова малко години в модния бизнес.

"За първата колекция са произведени 400 рокли и разполагахме с 9-ма партньори в международен план. Сега произвеждаме по 500 модела, които се продават в над 300 магазина по цял свят. Приходите ни в сравнение с миналата година са нараснали със 120%, а това мисля е много впечатляващо“, добавя Бекъм.

Автор на статията:
Пенка Бегова

КоментариКоментари