IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пресни слухове сгодиха Хали Бери

5 януари 2012 15 42

Май е време за бра номер три

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

През 2009г. актрисата Хали Бери се кълнеше, че никога повече няма да се омъжи и определяше себе си като „човек, който не е роден за сватба". Според последните слухове обаче, тя е преосмислила мнението си и се е сгодила за гаджето си Оливие Мартинес.

Американските медии твърдят, че актьорът й е предложил по време на коледните празници и й е подарил златен пръстен със смарагд. Наблюдателни люде твърдят, че бижуто е доста скъпо и определено прилича на годежен пръстен, откъдето и тръгва мълвата, че скоро ще има сватба.

Говорителите на звездите мълчат усилено по въпроса. Дали и Хали е на мнение,че всичко хубаво се случва с цифрата 3. До момента тя има два брака зад гърба си – от 1993 г. до 1997г. с баскетболиста Дейвид Джъстис, а в периода 2001-2005 г. тя бе омъжена за Ерик Бенет.

За Оливие това би бил първи брак. По време на връзката му с певицата Кайли Миноуг се говореше, че се е сгодил. Тя приключи през 2007 г. и двамата до ден днешен са прияте

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Албена ( преди 12 години )
Нека:)) И само да отбележа, че Дейвид Джъстис е бейзболист.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар