IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майкъл Фасбендер – сам заради кариерата си

9 януари 2012 07 15

Актьорът предпочита професията и се надява на семейство някой ден

Снимка: сп. GQ

Снимка: сп. GQ

Хубавецът Майкъл Фасбендер, когото тази есен ще гледаме в епичната лента „Прометей" на Ридли Скот е сингъл, защото кариерата поглъща цялото му внимание.

34-годишният актьор с немска и ирландска кръв е на корицата на британското списание „GQ", където с охота разказва за семейния си статус:

„Аз съм романтична личност и намирам идеята за семейство като страхотна. Но имам да извървя още дълъг път в кариерата си. Смятам, че е трудно да водиш паралелно и семеен живот, и кариера, защото нямаш време да отделиш достатъчно внимание на човека до теб, а той го заслужава", споделя Майкъл.

 

 

А ето го и виждането му за истинската жена: „Интелигентност и самочувствие. Ако една жена е по-пищна и е доволна от живота си и живее, както иска...това е секси и атрактивно. За тези, които мислят само за перфектната фигура и са вечно недоволи,  смятам, че е тъжно и не е никак привлекателно".

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари