IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нов живот за Линдзи Лоън

9 януари 2012 15 36

За да отбележи категорично началото на новия си живот, Линдзи Лоън татуира лявата си китка

Снимка: dreamstime.com

Снимка: dreamstime.com

От гафовете и изцепките на щурата Линдзи Лоън често сме оставали без думи! Тя пък обича да е многословна не само с постъпките си, но и с татуировките по тялото си.

Очевиден факт е, че Линдзи е голям фен най-вече на текстовите татуси, тъй като само няколко месеца след като си татуира фрагмент от текст на Били Джоел, от дясно на гръдния си кош, тя вече има какво да каже, с много ситен шрифт, и с лявата си китка. Текстът на китката й гласи: „Живей без да съжаляваш“. Според британските медии, Линдзи е направила новата си татуировка този петък, за да отбележи важния период, през който преминава.

През изминалата 2011 г. тя няколко пъти се озова в затвора и специализирани в борбата с алкохола и наркотиците клиники. Нека припомним, че Лоън очаква с нетърпение 29 март 2012 г., когато изтича последният ден от присъдата за общественополезен труд, който извършва заради кражбата на бижу. Искрено й пожелаваме от този ден нататък да не прави нищо, за което да съжалява!

Автор на статията:
Миглена Данова

КоментариКоментари