IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бионсе и Джей Зи обмислят звукозаписи в Космоса

12 януари 2012 11 43

Ще полетят ли буквално?

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Бионсе и Джей Зи може би ще станат първите артисти, които ще запишат музика в Космоса. Двамата обсъждали със Сър Ричард Брансън, собственик на „Virgin Galactic" - компания, която срещу достъпни суми предлага космически пътешествия в Космоса, идеята да направят първия музикален запис при нулева гравитация. Сър Ричард Брансън сметнал, че Бионсе и Джей Зи са перфектната двойка - на сцената и в живота, които трябва да направят първия по рода звукозапис. Планът е парчето да бъде записано на 70 000 фута височина, за да може изпълнителите да са в безтегловност.

Вестник „Sun" първи съобщи за преговорите като допълни, че " всичко, което трябва да бъде направено, за да се случи този уникален по рода си запис е направено. Сега остава да разберем дали на Бионсе и Джей Зи наистина е направено предложение."

Според слуховете, редица знаменитости, между които Моби, звездата от „Star Trek" Уилям Шатнър и актрисата Сигорни Уийвър вече са си закупили космически билети от „Virgin Galactic". Дори Салма Хайек призна, че е била закупила билет за екстравагантното пътешествие, но по-късно преценила, че не би било подходящо за една млада майка.

„Малко след като заявих желанието си да стана част от това вълнуващо приключение забременях, а сега съм майка, така че няма как да го предприема", заяви Салма.
Говорителят на „Virgin Galactic" заяви, че вече са получавали различни молби за космически пътешествия, включително и от секс-индустрията за заснемането на порно-филм при нулева гравитация.

Автор на статията:
Миглена Данова

КоментариКоментари