IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

И Оливия Мун показа извивки в кампания на PETA

13 януари 2012 15 00

Дамата е поредната звезда, готова да позира гола за благото на животните

Снимка: PETA

Снимка: PETA

Сладураната Оливия Мун подкрепи инициативата на PETA като свали всичките си дрехи за емблематичните плакати на организацията за защита на животните.

31-годишната актриса с желание се съгласи да позира голичка, като компания на плаката й прави само едно малко зайче. Посланието на кампанията е: „Кой има нужда от кожа, за да се чувства красив?"

 „Когато се замислиш за всички тези пухове и материи по ръкавиците ти или палтото ти...те идват от животни, които са били подложени на големи мъки. Няма нищо хубаво в това, да се преструваш, че не знаеш как стават нещата", казва Мун в официалното си изявление по повод участието си в инициативата на PETA.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

vipera ( преди 12 години )
TD ( преди 12 години )
Обожавам животните, но още повече обичам да ги нося! Чувствам се чудесно в собствената си кожа, както и в тази на другите! Харесвам скъпи, дизайнерски кожени палта и аксесоари и мога да си ги позволя! От дълги години си купувам и имам уникална колекция от такива! Антония Петрова
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар