IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Семейството на Стивън Тайлър недолюбва годеницата му

21 януари 2012 14 00

Била алкохоличка, при това агресивна

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Той е на 63 години и не му трябва разрешение от никого и за нищо. И въпреки това певецът Стивън Тайлър не се чувства особено щастлив от факта, че семейството му не харесва избраницата му. Наскоро певецът се сгоди за 38-годишната Ерин Брейди и сватбата е въпрос само на време.

Близките му обаче се тревожат, защото тя го подтиква към алкохола, от който той се отказа. Тайлър иска да подреди живота си и да загърби пороците, любимата му обаче тепърва се наслаждава на шумните партита и според очевидци пресушава бутилката до дъно.

"Тя се напива до безсъзнание и става агресивна. Държи се ужасно. Откакто се сгодиха, се превърна в истинско чудовище", споделят хора от приятелския кръг на Стивън.

Особена неприязън към бъдещата си мащеха питае щерката на рокаджията Лив. "Никой не иска той да се ожени за тази жена. Лив и сестрите й ще получат мащеха директно от ада", допълват източниците.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари