IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гага готова да готви в семеен ресторант

26 януари 2012 10 33

Певицата е готова да изцапа ръце в кухнята на новия италиански ресторант на баща си

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Лейди Гага активно се е заела да помага на баща си - Джо Германота, който се подготвя скоро да открие италиански ресторант в Ню Йорк. Заведението ще носи звучното име Joanne Trattoria и ще предлага много вкусни ястия, по семейните рецепти на фамилия Германота.

Певицата дава съвети, какво да се включи в менюто, което е ще е пълно с техни семейни рецепти, включително десет-листова лазаня, кюфтета на баба Роузи и понички Nutella .

Гага е помолила сестра си Натали, която е начинаещ дизайнер, да се заеме с интериорния дизайн на ресторанта. Той ще бъде управляван от бащата на изпълнителката, а за главен готвач е поканен известният Арт Смит.

Пред The Sun близък на семейството заяви: "Това е истинско семейно начинание, в което всеки дава своя принос." Въпреки че Джо е повече от щастлив и се радва на пълната подкрепа на дъщеря си, той се страхува всеки път, когато тя хване нож в ръка. "Тя е левичарка и всеки път, когато я видя да реже котлет ме побиват тръпки", споделя бащата.

Автор на статията:
Миглена Данова

КоментариКоментари