IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гуинет Полтроу: Само веднъж съм имала невярно гадже

2 февруари 2012 09 36

Актрисата била наивна и все му прощавала

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Актрисата Гуинет Полтроу може да бъде считана за щастливка, след признанието й, че досега само веднъж е била рогоноска. Дамата сподели, че връзките й обичайно не са приключвали заради други жени, но й се е случвало да й изневеряват, което е помрачило 20-те й години.

Актрисата в момента е женена за вокалиста на „Coldplay" и се радва на хармоничен семеен живот с него и двете им деца. Преди това тя имаше дълги връзки с Брад Пит и Бен Афлек.

Имах гадже, което ми изневеряваше непрекъснато. Бях прекалено наивна. Усещах го с всяка клетка от себе си, но пак му вярвах", разказа пред Harper's Bazaar блондинката. Дали е визирала някого от двамата актьори не изпада в подробности.

Въпреки че тя е вярна съпруга и се радва на същото отношение от половинката си, дамата сред чиито най-близки приятели са Бионсе, Камерън Диас и Мадона, допълва, че има край себе си хора, които изневеряват.

Имам приятели, които обичам и на които се възхищавам и имат афери. Ако ги познавах преди много години, щях да кажа, че са ужасни хора. Но кой определя тези закони?" , разсъждава по различен начин вече Гуинет.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари