IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Майкъл Джексън – влюбена в рапър

3 февруари 2012 11 41

Парис Джаксън се обяснява в любов чрез Twitter

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

В сърцето на тийнейджърката Парис изглежда вече има трепети от любовен характер. В ролята на Ромео за дъщерята на Краля на попа влиза рапъра Ромео Ходжис, поне така изглежда от кореспонденцията им в социалната мрежа Twitter.

Първо, миналия месец, тя помолила своите фенове да стискат палци на Ходжис да се възстанови успешно след лека катастрофа с автомобил. Явно, след тази загриженост, приятелството им е прерасна в нещо повече. Общите им приятели започнаха да им подмятат, че е време да излязат на една среща. В отговор, 13-годишната щерка на Джако написа на страницата си в Twitter: "Не знам. Ромео, ти какво мислиш?" Младия рапър, пък загадъчно отговаря: "Скоро, надявам се... сърцето ми знае отговора." В сряда пък, певецът я попита директно: "Парис Джаксън, познай кой си пада по теб?"

Допълнителни спекулации за зараждащия се роман идват и от страна на богатата наследница, която наскоро разкри, че с Ходжис си имат любима любовна песен и тя е на певицата Кристина Пери от саундтрака към филма „Здрач 4: Зазоряване.“.

Автор на статията:
Миглена Данова

КоментариКоментари