IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Деми или щерка й си пада по Зак Ефрон?

5 февруари 2012 12 58

Майка и дъщеря търсят непрекъснато контакт с актьора

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Напоследък на актрисата Деми Мур й се насъбра много. Тя влезе в болница заради прекалено изтощение и злоупотреба с енергийни напитки и медикаменти. Причина най-вероятно е стресът покрай публичната й раздяла с Аштън Кътчър, с когото все още официално няма развод.

Докато бившият (Брус Уилис) и настоящият й се тревожат за нея според RadarOnline актрисата продължава да действа странно. Медията съобщи, че Деми си е набелязала ново лъвче в лицето на Зак Ефрон.

Мур искала да излиза с 24-годишния актьор и това не звучи абсурдно, имайки предвид афинитета й към по-млади мъже. Абсурдното е, че дъщеря й Румър (23) също е хвърлила око на Ефрон, според американския сайт.

Дали Деми се опитва да помогне на щерка си да се сближи със Зак или пък интересът й е изцяло егоистичен? Напоследък г-жа Мур взима навсякъде своята наследница, опитвайки се да я въведе в света на шоубизнеса и да демонстрира близките им отношения. Пример за това е скорошния рожден ден на Лиън Хемсуърт, на който двете дами пристигнаха ръка за ръка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари