IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рийз Уидерспун иска още деца

10 февруари 2012 11 07

Пожела си трето, този път от Джим Тот

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Актрисата Рийз Уидерспун е готова за още едно дете. От брака си с Райън Филип тя има два наследника – дъщеричка Ава (12) и син Дийкън (8). С новия си съпруг Джим Тот обаче все още нямат деца.

„Пожелавам си го", сподели блондинката пред сп. Us Weekly като след това допълни, че в живота й не липсва нищо. „Щастлива съм с живота си такъв, какъвто е".

Уидерспун е от жените, които държат на семейството си много. Дори това да е в ущърб на кариерата им, макар че тя балансира нещата умело до този момент. „Всяка заета майка трябва да жонглира между кариерата и семейството и е важно да се наслаждава на този момент, защото той бързо отминава и децата порастват", разсъждава Рийз.

Актрисата е в добри отношения с бившия си съпруг и държи той да присъства максимално в живота на Ава и Дийкън. „Разпределяме си задачите и общуваме много", разкрива как си съгласуват времето с децата с бившия й съпруг. „Няма нищо по-важно за мен от семейството ми. Радвам се, че имам кариера, но обичам да бъда майка. Така съм възпитана", категорична е Рийз.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари