IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Блейк Лайвли си пада по самоуверени мъже

12 февруари 2012 07 21

А Раян определено е такъв!

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Атрактивният външен вид и пълните джобове не са достатъчни за да спечелят сърцето на Блейк Лайвли. Поне тя така твърди пред мартенския брой на списание Elle. Звездата от сериала "Клюкарката" намира за секси мъжете, които имат самочувствие и се чувстват добре в кожата си без значение кои са и с какво се занимават. „С такъв мъж и аз самата се чувствам по-спокойна и уверена. Усещам, че мога да му се доверя, а не да се преструвам".

Тази откровеност на 24-годишната блондинка идва само няколко месеца след като омагьоса с чара си един от най-горещите холивудски актьори Райън Рейнолдс. Сред бившите гаджета на хубавицата пък са звездите Райън Гослинг и Леонардо ди Каприо и въпреки това Блейк настоява, че не е фатална жена.

"Имала съм само четири гаджета и никога не съм правила случаен секс с мъж, с който не съм емоционално обвързана. Освен това започнах да излизам по срещи едва след като навърших 17 години". Колко целомъдрено, Блейк!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

ELi ( преди 12 години )
Сериалът се казва "Клюкарката"...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар