IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Уитни Хюстън – не е удавяне, а отравяне

13 февруари 2012 15 00

Предната вечер дъщеря й заспала във ваната си, за малко да се удави

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Мистериите около смъртта на музикалната легенда Уитни Хюстън продължават. Според нейни близки, тя не се е удавила, както се твърди, а се е натровила преди това. Безжизненото й тяло се е свлякло във водата след като вече е била мъртва.

След аутопсията лекарите установиха, че има вода в белите й дробове, но според последната им преценка тя не била достатъчна, за да е причина за смъртта й. Най-вероятната причина за смъртта на Хюстън е комбинацията от високи дози алкохол и лекарството Xanax.

Трупът на Уитни е бил открит от леля й по последни данни, която й била оставила вечерната рокля и излязла от стаята за кратко. Мери Джоунс се разтревожила, че племенницата й не излиза дълго от банята и отишла да провери като се натъкнала на трупа й. Опитала веднага да й окаже бърза помощ, но безуспешно.

Американските медии научиха, че предната вечер и дъщеря й Кристина за малко да се удави, след като заспала във ваната си в същия хотел. Нейни приятели чакали дълго пред вратата и с помощта на охраната влезли точно навреме, за да я извадят оттам.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

fena ( преди 12 години )
много се е збабичкосала горката. Кевин Костнър едва ли ще я хареса вече
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар