IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кайли Миноуг се ядоса, няма да говори повече за личния си живот

15 февруари 2012 09 34

Било скучно и изнервящо

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

На певицата Кайли Миноуг й е писнало да я разпитват едни и същи неща. Миньончето, което от три години излиза с модела Андрес Веленкосо вече не желае да говори за личния си живот.

„Това са лични въпроси – за възрастта, за рака, който преборих, няма ли да ме питате нещо по-различно. Разбирам, че хората се интересуват, но това вече е скучно и изнервящо. Започвам да се дразня като се налага да отговарям на определени въпроси, това продължава прекалено дълго", сподели певицата.

На въпроса кое за нея е най-важното при ибора на мъж – външността, хуморът или качествата в леглото, дамата отговори: „Не може ли да бъде комбинация от трите? Мъжът трябва при всички положения да се усмихва. Не си представям да имам връзка с човек, който няма чувство за хумор. Външността е важна, но когато се влюбиш, както и да изглежда, ти вече си привлечена от него. А това за качествата в леглото си е един бонус. Напоследък се увличам по латино мъже. Андрес е испанец, Оливие беше французин и имах и друг приятел, който беше французин. Общото между тях е креативността и изкуството".

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари