IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Уил Смит получи любовна песен от съпругата си

17 февруари 2012 08 44

Джейда го поздрави във Фейсбук и му отправи специално послание

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Актьорът Уил Смит получи трогателна изненада от съпругата си Джейда Пинкет-Смит за Свети Валентин. Дамата, която е омъжена за Смит от 13 години е постнала на стената на профила му във Фейсбук любовна песен с името „Burn".

Под нея Джеда написала: „На фона на всички тези загуби (смъртта на Уитни Хюстън и модератора Дон Корнелиус) не трябва да забравяме, че животът ни е ценен и си заслужава".

После допълнила: „Уил, обичам те! Честит Свети Валентин!".

В края на миналата година тръгнаха сериозни спекулации, че двойката е пред развод и е заедно само заради кариерата на децата им. Малката Уилоу напредва в музикалния бизнес и има нужда от подкрепата и на двамата си родители. Преди това пък таблоидите решиха, че Джейда е любовница на Марк Антъни и заради нея се развежда с Дженифър Лопес.

Очевидно слуховете си остават само празни клюки, защото актьорите по никакъв начин не показват и не признават да имат някакъв проблем.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари