IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Елтън Джон се натрови с храна

21 февруари 2012 09 41

Британската легенда отмени два концерта

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Сър Елтън Джон бе принуден да отмени концертите си през изминалия уикенд, заради здравословни проблеми. Легендарният британски певец е получил хранително натравяне и заради това не е могъл да се качи на сцената, за да изпълни ангажименти си в Лас Вегас, Невада.

Джон е имал насрочени два концерта в Caesars Palace във Вегас - в петък и събота вечер, но не е успял да се възстанови навреме за нито един от тях, оставяйки хиляди разочаровани фенове. Пред сайта TMZ, предствител на изпълнителя е дал информация, че Сър Елтън е "много по-добре сега" и ще бъде отново на сцената за шоуто си в Гуадалахара, Мексико тази седмица.

Наскоро британската легенда разкри, че заедно с партньора си Дейвид Фърниш обсъждат и се консултират по темата, как да помогнат на сина си Закари Джаксън Левън Фърниш-Джон да се справи с „двойното петно” - фактът, че е наследник на двама родители, които са известни и са хомосексуалисти . Певецът също така каза, че двамата трябва да вземат мерки и да помогнат на детето си, родено чрез сурогатство на Коледа през 2010 г., за да може то да разбере и да се чувства "гордо" от неповторимото и необикновено положение, в което израства.

Автор на статията:
Mila Mineva

КоментариКоментари