IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Адел - кралицата на сцената и на наградите "Брит"

22 февруари 2012 07 40

Британката взе две награди

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Това определено е годината на Адел! Този месец тя грабна 6 статуетки „Грами" , а вчера (21.02) прибра и две отличия на наградите „Брит" (връчват се от Британската асоциация на звукозаписната индустрия), които се състояха в лондонската О2 Арена.

23-годишната британка бе звездата на церемонията и се превърна в кралица на музикалната сцена и след като взе приза за „най-добър албум" каза развълнувано: „Нищо не може да ме направи по-горда от това да взема 6 награди „Грами" и отличие от Брит за най-добър албум. Гордея се, че съм британка". Талантливата певица за втори път излиза на сцената след операцията на гърлото си. Този път тя зарадва публиката с изпълнението на песента си "Rolling in the Deep".

Отличие за най-добра британска група получи  "Колдпелей". „Бихме искали да кажем едно специално благодаря на красивите, интелигентни и умни слушатели на Радио 2", казаха членовете на бандата. „Много сме щастливи, че получихме тази награда и благодарим на всички, които ни слушат", допълни фронтменът Крис Мартин.

Снимка: Reuters

За най-добър британски певец бе обявен Ед Шийрън , който изпя хита си "Lego House". „Честно казано, не вярвах, че ще взема тази награда. Искам да благодаря на семейството си, на феновете си на всеки, който е продавал песните ми, на диджеите и на продуцентите си", каза певецът.

Бруно Марс се сдоби с отличие за най-добър-чуждестранен певец, а Риана – за чуждестранна певица, побеждавайки в тази категория Бионсе и Лейди Гага. Групата "Фу Файтърс" бе призната за най-добра чужда рок група.

Разгледайте победителите и другите гости в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари