IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Адам Лeвин не използва презервативи

22 февруари 2012 12 36

Вокалът на Maroon 5 не се доверява на контрацептиви

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Фронтменът на нашумялата група Maroon 5" Адам Лeвин от близо две години има за сериозна приятелка един от най-горещите ангели на „Victoria's Secret" – рускинята Анна Вялицина. Може би затова изпълнителят на „Moves Like Jagger" каза в шоуто на Хауърд Стърн, че вместо на презервативи предпочита да се деверява на естествената контрацепция и най-вече на повишеното си внимание.

Двамата красавци, които се снимаха заедно в клиповете "Never Gonna Leave This Bed" и "Misery" разказват за връзката си, че е най-дългата и здравословната, която са имали и за нищо на света не искат да я провалят. Пред радиоводещия Анна разказа за първата си среща с Адам, която била на парти на списание „Sports Illustrated".

Според нея Адам я помислил за поредната кукла барби, а тя него - за поредният посредствен музикант. Но след няколко питиета влюбените осъзнали, че си пасват идеално. Днес двамата живеят заедно и имат сериозни намерения за бъдещето, но не смятат да  избързват с децата. Дали ще им се получи?

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари