IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес мрази „игричките“ в любовта

23 февруари 2012 15 26

Не върти номерца на Джъстийн Бийбър

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Младата певица смята, че да „играеш игрички" на гаджето си, когато връзката ви е сериозна и двамата се познавате добре е меко казано глупаво и безсмислено. Селена признава, че преди да се залюби с Джъстин е въртяла женски номера на гаджетата си, но с него вижда че няма смисъл. Изпълнителят на хита „Baby" може да е само на 17 години, но явно не обича дамите да се подиграват на емоциите и чувствата му, дори това да сладката мис Гомес.

Двамата са заедно от декември 2010 година и се радват на мила, романтична и съвсем нормална любов. Звездата от „Магьосниците от Уейвърли плейс" сподели още пред списание TOTP, че с Джъстин е много по-истинска и искрена в отношенията си, от колкото е била преди, защото той самият я предразполага. Тя е разбрала, че най-важни за една успешна връзка са честността и съчувствието. Това тотално противоречи на желанието да караш някой да страда от егоцентризъм. „Накрая и двамата сте нещастни" - стигнала е до извода Селена.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари