IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Спрягат Риана за образа на Уитни Хюстън в биографичен филм

27 февруари 2012 12 28

Менторът на Хюстън Клайв Дейвис бърза да приключи сценария

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Менторът и създателят на звездата Уитни Хюстън Клайв Дейвис вече мисли как да разкаже дивия живот на починалата музикална икона. Сред имената, които се спрягат за главната роля са това на Риана, певицата Бранди, Дженифър Хъдсън и Джордин Спаркс.

Дъщерята на Уил Смит Уилоу ще играе Уитни като дете в лентата. Проектът е планиран още преди изненадващата смърт на 48-годишната звезда, която си отиде от този свят на 11 февруари в хотелската си стая в Бевърли Хилс.

„Клайв иска бързо да приключи със сценария. Уитни знаеше за проекта и се вълнуваше да разбере докъде ще стигне. Участниците в него се надяват да бъде успешен, колкото лентата за Тина Търнър „What's Love Got To Do With It", която получи две номинации за „Оскар"", разкри източник пред сп. „People".

„Риана избухна в сълзи, когато научи новината за Уитни. Сякаш член на семейството й беше загинал. Тя определено беше жена, на която Риана се възхищаваше и имат допирни точки в живота си. Тя бе световна звезда, която имаше стил на живот като на Риана, преди да поеме по грешен път", каза близък на барабдоската хубавица пред сп. „More".

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

ада ( преди 12 години )
Тези нормални ли са точно нея да изберат!?! И аз се възхищавам на Уитни, това прави ли ме кандидат да я играя?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар