IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Натали Портман е омъжена?

28 февруари 2012 10 47

Звездата и годеникът й носят халки на Оскарите

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Изглежда, че фината брюнетка Натали Портман и годеникът й - французинът Бенжамен Милпие са се оженили тайно. Звездата от драмата „Черният лебед", която получи и награда „Оскар" за ролята си в хита миналата година, и красивият хореограф-балетист се сгодиха през декември 2010 година, малко след като Натали обяви че е бременна с първото им дете. Миналото лято, пък, те станаха горди родители на момченце, което кръстиха Алеф. За сватба, обаче, досега не се говореше.

И така докато в неделя вечер, на 84-те награди на филмовата Академия в САЩ, и актрисата, и любимият й показаха пръстени на безимения си пръст, които веднага накараха репортерите да се замислят дали пък не е имало тайна сватба. До годежния пръстен на Натали блестял още един пръстен, а Бенджамин носел сребърна халка. За сега говорителят на звездата не е потвърдил, нито пък е отрекъл щастливото събитие, но присъстващи на Церемонията твърдят, че двойката изглеждала много влюбена и щастлива.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

JiktaKS ( преди 12 години )
нееееееееееее,нееееееее, Господи неееееееее............ох свърших
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар