IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мариана и Михаела Стоичкови в първо общо интервю

28 февруари 2012 13 33

Съпругата и дъщерята на Христо Стоичков говорят пред списание LOVE style

Снимка: LOVE style

Снимка: LOVE style

Две от любимите жени на Христо Стоичков – съпругата и едната му дъщеря са на корицата на новия брой на седмичното списание LOVE style. Мариана проговоря за първи път пред медиите след седемгодишно мълчание за живота си с футболната звезда. „Влюбих се в Ицо от пръв поглед, беше много срамежлив и притеснителен", споделя тя.

Мариана била „лошата", а Ицо – „добрият" във връзката им. Той бил много чувствителен и раним човек, но слагал „пердето" и не го показвал. "За него беше важно да мисли за футбола, а аз мислех за всичко останало", обяснява още Мариана.

Съругата коментира и слуховете, които се носят за известното им семейство – имат ли несметни богатства и имоти в Дубай и на Бахамите, дали е мислила за развод и как приема приказките за неговите изневери. Не спестява и мнението си за бившата половинка на Веско Маринов – Цветанка, с която забъркаха Христо Стоичков в любовна афера.

Дъщерята Михаела пък разкрива, че Мариана е била и баща, и майка в тяхното семейство заради постоянните ангажименти, тренировки и мачове на татко си. Разкрива дали е била гадже на футболиста Лео Меси и защо е спала в едно легло с тенис звездата Григор Димитров.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

kali ( преди 12 години )