IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бен Афлек има син!

29 февруари 2012 07 55

Най-накрая Дженифър Гарнър го направи мъжки татко.

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

След двете дъщерички – Серафина и Вайлет, известната холивудска двойка, най-после се сдоби и с мъжка рожба. Третото дете на Бен и Дженифър, които вече седем години се радват на безоблачен брак, се е родило в клиника в Санта Моника.

39-годишната актриса сподели през януари пред Джей Лено, че е свикнала да отглежда момичета - да връзва опашки и да ги води на уроци по балет. Самата тя също била израснала в компанията на две сестри и като цяло харесвала идеята за още една дъщеря. Вайлет и Серафина също искали малка сестричка, а единствен Бен се надявал най-накрая да се сдобие с наследник от мъжки пол.

Тогава, Дженифър, отказа да сподели с известния телевизионен водещ пола на бебето, но от коментарите й хората помислиха, че двойката очаква трето момиче.
Пред друга топ водеща – Елън Дедженерис, актрисата сподели наскоро и формулата си за успешен брак: „Готова съм на всичко за съпруга си! Не го приемам за даденост и ще се боря със зъби и нокти за връзката, семейството и любовта ни!"

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари